tattoo bob         

Resultaten voor tattoo bob

Tattoo Bob Startpagina Facebook.
Nadat ik het voor honderden euro's' bij een schoonheid sspecialis te had laten doen, daar uren in de stoel heb gezeten en het resultaat wat overigens niet volgens mijn wens was, maar wat zij mooier vond staan na een aantal weken volledig weg was, heb ik toch besloten geen nabehandel ing daar te nemen en nogmaals uren in de stoel te zitten, maar om te kijken of tattoo Bob dit ook aanbiedt; en gelukkig wel!
Tattoo Bob Promotiefilm YouTube.
De bekendste tattooshop van Nederland Tattoo Bob, al meer dan 45 jaar een begrip in Nederland en ver daarbuiten. Tattoo Bob is de oudste en meest bekende tattoo en piercingshop van Nederland en is al sinds 1968 gevestigd op het schiereiland Katendrecht in Rotterdam.
Openingstijden Tattoo Bob B.V. Delistraat 4 in Rotterdam.
De vestiging van Stacks Tattoos die het meest in de buurt ligt van de aan de Delistraat 4 is de Stacks Tattoos aan de Maashaven Zuidzijde 2. Meer tattoo shop in Rotterdam Bedrijven in de buurt van Tattoo Bob B.V.
Tattoo Bob Tattoo Shops in Rotterdam vergelijken!
Hij gaf hierop aan dat ze wisten hoe erg je er spijt van kon krijgen: eigen keuze maar ik verkies mijn huidige studio boven Tattoo Bob. Ik adviseer mensen die een tattoo of piercing overwegen om goed te vergelijken en veel ervaringen te lezen.
Tattoo Bob The Legendary Tattoo shop.
Tattoo Bob heeft een adviserende rol gehad in het opstellen van de hygiƫnerichtlijnen voor de tatoeage en piercingwet die in 2007 van start ging. Tattoo Bob is daar vandaag de dag nog steeds zeer bij betrokken. Overigens heeft Tattoo Bob samen met de GGD een adviserende rol in het samenstellen van de toekomstige Europese wetgeving.
Tattoo Bob Wikipedia.
Zijn zaak wordt regelmatig bezocht door diverse BN'ers' Tegenwoordig kun je bij Tattoo Bob buiten het laten zetten van een tatoeage ook terecht voor piercings, permanente make-up en microdermal piercing piercings. Tattoo Bob werd afgebeeld in de strip Jan Jans en de kinderen en is regelmatig op radio en televisie.

Contacteer ons