tattoo shop eindhoven         

Meer resultaten voor tattoo shop eindhoven

Zeg maar Yes Tattoo Eindhoven.
16 Jul 2014 0729: door Cotton. Re: Tattoo Eindhoven. Bij een goede tattoo shop kan je over het algemeen niet morgen al terecht. En volgende week ook niet en volgende maand ook niet. Dragon tattoo is bekend in Eindhoven. De rest ken ik niet.
Openingstijden van Tattoo Shop Body Style in Eindhoven.
Bel voor een Tattoo Shop Body Style in Eindhoven. Tattoo Shop Body Style in Eindhoven snel gevonden en direct doorverbonden. Kaart vergroten Kaart verkleinen. Suggesties bij u in de buurt. Wij vinden de Tattoo Shop Body Style Eindhoven openingstijden die u zoekt.
Corner82 Electric tattooing.
Tattooshop Corner 82 Eindhoven.
Laatste tien inschrijvingen in Eindhoven.: D-Motion Torenallee 66 28, 5617 BD Eindhoven. MyBodyVox Archimedesstraat 48, 5621 AS Eindhoven. SlimSocial Vredesplein 8, 5612 GK Eindhoven. Licht BV Torenallee 62 22, 5617 BD Eindhoven. Komagene Eindhoven BV Kruisstraat 173, 5612 CH Eindhoven.
Timtation wordt Tattoo Tim Dilbeek Regio HLN.
Timtation wordt Tattoo Tim. VOORMALIG TEMPTATION ISLAND-DEELNEMER OPENT SHOP. 03 mei 2018. Deel via Facebook 70 Tweet. Mozkito Tim in zijn zaak, in de Verheydenstraat in Dilbeek. Dilbeek Neen, niet die-met-z'n-ring' uit de jongste Temptation Island, maar wel Tim De Pril 36. Hij stelde zijn relatie in 2002 op de proef, keerde later terug als verleider, maar zet nu voet neer in thuisbasis Dilbeek met een eigen tattooshop. Eentje waar hij internationale toppers aan het werk zal zetten. Tim De Pril kreeg in 2002 nog de officieuze titel van Vlaanderens grootste casanova, in de nasleep van het tv-programma Temptation Island. Hij nam deel met zijn toenmalige vriendin, en keerde later nog eens terug als verleider. In een mum van tijd wist hij naam te maken in de Vlaamse showbizz, onder meer ook door zijn relatie met voormalig Miss België Ann Van Elsen. Maar de laatste jaren bleef De Pril steeds verder weg van de schijnwerpers. En op zijn 36ste kiest hij voor een eigen zaak in de Verheydenstraat, in het centrum van zijn thuisgemeente Dilbeek. Die krijgt de naam High End Tattoos Brussels Dilbeek. High" End Tattoos werd twee jaar geleden opgericht, met een filiaal in Eindhoven, vertelt De Pril.
Tattoo Studio Needle Time Professionele tattoo studio in Eersel.
Met deze gelegenheid werd, op 5 Augustus 2000, de officiële opening van zijn tattoo studio in Eersel en de studio in Geleen in de Nomads Support Shop van de Hells Angels een feit. Helaas is zijn vader een half jaar voor deze opening overleden, maar Viggo is hem nog altijd dankbaar voor zijn steun en het belangrijke duwtje in de goede richting. Dit is ook benadrukt door een mooi portret van zijn vader op zijn bovenbeen, door leermeester Jimmy. Free hand tattoos. Inmiddels tatoeëert Viggo alleen nog vanuit zijn nieuwe studio Needle Time in Eersel nabij Eindhoven.
Belle Nouvelle Piercing en Tattoo Eindhoven Belle Nouvelle Piercing en Tattoo EindhovenBelle Nouvelle Piercing en Tattoo Eindhoven Belle Nouvelle Piercing en Tattoo Eindhoven.
Welkom bij Piercing en Tattoo Belle Nouvelle! Belle Nouvelle en onze locatie aan de Kruisstraat, is al jaren een begrip in Eindhoven. Bel voor een afspraak naar 040-2372183 of 06-54730458 óf loop binnen zonder afspraak op ons adres Kruisstraat 113, 5612 CE Eindhoven.
Estcado Tattoo 214 foto's' 62 recensies Tattoo en piercingstudio Blaarthemseweg 16B, 5654NT Eindhoven.
Moonshine Tattoo Parlour. Tattoo en piercingstudio. Tattoo en piercingstudio. Tattoo en piercingstudio. Tattoo Shop Corner 82. Tattoo en piercingstudio. Tattoo en piercingstudio. Butcher Boo Boo Tattoo. De Prikkerij Tattoo Craft and more. Kunst en amusement. Tattoo en piercingstudio. Pigmental Tattoo Eindhoven.

Contacteer ons