tattoo groningen         

Resultaten voor tattoo groningen

Pit-Tattoo Art. The new way of life.
My first step in the tattoo game was tattooing family and friends. After two years of tattooing on Curacao, I moved to Holland in 2000 to get a better knowledge of this form of Art. But things worked out differently than I had expected. I couldnt evolve my skills because it was very hard at that time to find a place as a student-tattoo-artist in Groningen.
42tattoo Studio voor tatoeage en permanente make-up.
In Groningen run ik mijn studio voor tatoeage en permanente make-up. Ik werk veelal op afspraak waardoor er veel privacy is in de studio. Daarnaast is inloop mogelijk maar een afspraak is aan te raden om teleurstelling te voorkomen. Kwaliteit en hygiëne staan bij mij hoog in het vaandel. Ik werk volgens de eisen van het LCHV en uiteraard ben ik in het bezit van de vereiste vergunning van de GGD. Kijk rond op de website voor informatie en voorbeelden van de tatoeages en permanente make up. Like ons op Facebook en houdt de facebook-pagina in de gaten voor acties en aanbiedingen. Tattooconventie Zeist 12 april 2014. Ladiesconventie Haarlem Oktober 2014. T 06 349 380 18. Dinsdag t/m vrijdag. 1000: tot 1800.: Donderdag tot 2100.: Zaterdag 1100: tot 1700.: Zo en Ma gesloten. Reviews over 42 Tattoo.
Tattoo Ben Groningen Traditioneel Japans Dotwork.
Ik werk in een privé studio, wat inhoudt dat je ook voor het bespreken van jouw tatoeage een afspraak moet plannen. Naast werken in mijn eigen privé studio in Groningen ben ik ook met regelmaat te vinden bij Rintos Tattoo shop in Burgum.
Pit Tattoo Tattoo shop Groningen Tattoo Platform.
72 Nieuwe Ebbingestraat Groningen Groningen 9712 NN NL. Check de website. In één van de mooiste steden van Nederland Groningen is Pit Tattoo gevestigd. Dino aka Pit is de eigenaar en tevens de tattoo artiest van deze gezellige en ruim opgezette shop.
Smooth Sailing Tattoo Smooth Tattoos From Groningen.
Ik maak GEEN tattoos op mensen jonger dan 18 jaar. Geen prijzen of afspraken via de mail. Voor een afspraak maken graag langs komen. Bij het maken van een afspraak vraag ik een aanbetaling. Smooth Sailing Tattoo Gelkingestraat 35 9711 NB, Groningen.
Pit Tattoo Groningen Tattoo Piercing-studio Facebook.
ongeveer een jaar geleden 9 recensies. Berichten over Pit Tattoo. Melissa Terpstra is met Marjon Bos bij Pit Tattoo. 6 december 2017 Groningen, Netherlands. Roddchelino Mathilda is met Laura Ula Skrznsk en 31 anderen in Pit Tattoo. 5 oktober 2017 Groningen, Netherlands.
Home.
I'm' a tattooer based in Groningen and regularly working in the Hague, The Netherlands. Tattooing bold Japanese traditional and fine black and grey realistic is where I feel comfortable. I always try to make sure every tattoo that leaves the studio is of the highest of standards.
TaintedLoveTattoo Tainted Love Tattoo.
Op deze website en op de Facebook pagina van Tainted Love krijgt u een indruk van de studio, en kunt u een groot aantal foto's' bekijken. Tainted Love Tattoo Facebook pagina. Tainted Love Tattoo Gedempte Zuiderdiep 105 9711 HD Groningen Tel: 050 3644591.

Contacteer ons