tattoo shop den bosch         

Resultaten voor tattoo shop den bosch

Duke Tattoo Tattoos voor s-Hertogenbosch / Den Bosch en de regio.
De shop is gevestigd aan de gezellige Orthenstraat in het centrum van de stad. Omdat de privacy van de klant hoog in het vaandel staat kan er ook besloten gewerkt worden. Voor DUKE TATTOO zijn hygiëne en veiligheid zeer belangrijk.
Openingstijden van Tattoo Shop in Den Bosch.
Markt 17-a Den Bosch. Pensmarkt 13-15 Den Bosch. Lucky Cat Tattoo Marlise Meulendijks. Vughterstraat 171 Den Bosch. Orange vintage Shop. Orthenstraat 332 Den Bosch. Hulp nodig bij het vinden van Tattoo Shop in Den Bosch? Indien gewenst verbinden we u direct door.
Lucky Cat Tattoo s-Hertogenbosch Lucky Cat Tattoo.
Team Lucky Cat. Op dit moment bestaat ons team uit 4 spontane medewerkers, die er alles aan zullen doen, jou de ultieme tattoo ervaring te laten beleven en er voor te zorgen dat jij een prachtige tatoeage krijgt. Bel ons vandaag nog: 073 750.8888 of 06 134.89.567.
Home.
Wij zijn gevestigd in een compleet verbouwd pand met als doel open tattoo shop principe. De modern ingerichte studio is volgens de nieuwste richtlijnen van de GGD gekeurd. Wij zijn dus een GGD gekeurde tattoo shop in de omgeving van Den Bosch, Moostattoo.
Tattoo Den Bosch Tattoo Shops in Den Bosch vergelijken!
Havenstraat 25 5211WC Den Bosch Noord-Brabant. Tattooshop Jimmy is een absolute aanrader voor mensen, die een tattoo willen, die kieskeurig, veeleisend, kritisch en gevoelig voor details zijn. Als je bovenstaande eigenschappen beheerst en ook hygiene in een hoog vaandel zet, moet je absoluut naar deze shop gaan.
Tattoo Joop Boy.
In 1999 is Joop begonnen met Tattoo Piercing Joop in een klein pandje aan de Hinthamereinde in Den Bosch, 5 jaar later in 2004 is zijn we verhuisd naar een groter pand en is Boy begonnen met tatoeëren. Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in bijna alle stylen van tatoeëren. We hebben een ruime shop waar je op je gemak je tattoo met ons kan bespreken onder het genot van een drankje.
Skinwerks Tattoo.
Skinwerks tattoo is gelegen in het bruisende centrum van Den Bosch. De shop wordt geleid door Veerle London, een prijswinnend artieste met een unieke stijl. Veerle heeft vijf jaar in verschillende shops in Nederland, Amerika, Zwitserland en Duitsland ervaring en inspiratie opgedaan.
Home.
In onze tattoo shop in Den Bosch kunt u terecht bij de tatoeëerders John Valk en Joey Kraus. Bij ons kunt u een tatoeage uitkiezen, je eigen ontwerp laten tatoeëeren of door ons een tatoeage laten ontwerpen. 6 jaar lang hadden wij onze shop aan huis, maar inmiddels kunt u bij ons terecht in onze shop aan de Copernicuslaan 316a in Den Bosch.

Contacteer ons