tattoo prijzen         

Meer resultaten voor tattoo prijzen

Home.
De prijzen van een tattoo beginnen vanaf 50 en per uur rekenen we 90 aan, ook wordt er vooraf een voorschot gevraagd. Als er geen annulering gebeurt binnen 48 uur vervalt dit voorschot. We beschikken over een uitgebreid gamma tekeningen in alle stijlen, deze worden steeds vernieuwd.
Wat je moet weten voor je een tatoeage laat zetten Style Nina HLN.
De prijs van een tattoo hangt af van de grootte, de plaats en de artiest. Doorgaans ligt de prijs voor een goed ontwerp ergens tussen de 50 euro voor een kleine tattoo en enkele duizenden euro's' voor een uitgebreid en uniek ontwerp.
Tattoo Björn Dé tattooshop van Brugge.:
Ook hiervoor wordt steeds gevraagd een voorschot te betalen. Bij het effectief laten plaatsen van een tattoo mag u vergezeld worden door één persoon. De minimumleeftijd voor het laten plaatsen van een tattoo is 18 jaar zie verder rubriek hygiëne.:
Prijzen Tattooist.
Prijzen voor het tatoeëren. Voor het berekenen van de prijs van een tatoeage gaan wij als volgt te werk.: Onze aanvangsprijs is 35. Hiervoor kunt u een bijvoorbeeld een korte naam in een eenvoudig lettertype laten zetten. Als u zelf een ontwerp heeft, gaan we kijken of dit mogelijk is qua formaat en plaats e.d.
Tattoo-prijzen.
Home Tattoo prijzen. Tatoeage laten zetten bij Tattoo Bob. Tatoeages zijn ongekend populair! Tattoo Bob, is sinds 1968 één van de eerste en beste tattoo shops van Nederland. Bij Tattoo Bob Rotterdam kunt u terecht voor allerlei verschillende tattoo stijlen; van geschaduwde tatoeages tot een mooi felgekleurde lotusbloem tattoo, van hartjes met namen tot een levens-echt portret.
Wat kost een tattoo of tatoeage Prijzen en uitleg.
Veel gestelde vragen. Home Tattoo prijzen. 23 uur geleden. Eye of the Tiger Tattoo By Dec. Bekijk meer voorbeelden. Alleen stukprijs, geen uurtarieven! Wij krijgen vaak de vraag: wat kost een tattoo? Allereerst: wij werken niet met uurprijzen maar met stukprijs, wat wel zo eerlijk is tegenover jou als cliënt.
Tattoo prijs Tattoo Aarschot heeft de scherpste prijzen.
Bij het bepalen van de tattoo kosten kunt u uitgaan van de grootte van een gemiddelde hand. Wanneer deze één maal in uw tatoeage ontwerp past zullen de tattoo prijzen op ongeveer 500, uitkomen. Maar wanneer de tatoeage moeilijker te zetten is of groter uitvalt kan de prijs van de tattoo ook hoger uitvallen.

Contacteer ons