tattoo shop tilburg         

Op zoek naar tattoo shop tilburg?

Tribal Trading.
Rick Verstegen is een zeer getalenteerde artiest, gespecialiseerd in realistisch werk en in script. Hij werkt bij Watervast Custom Tattoo in Venray en zal van 21 tot en met 24 november bij ons in de shop aan het werk zijn.
GaRaGeInK; Body Art Reeshof, Tilburg, Tattoo, Piercing, Tandkristal.
Hierdoor is het mogelijk om een oude lelijke tattoo gedeeltelijk weg te werken om hem weer te coveren met een nieuwe tattoo. Wij zitten midden in de moderne wijk de Reeshof in Tilburg. Makkelijk te bereiken met openbaar vervoer en voldoende parkeergelegenheid voor de deur. De naam van onze shop komt van de band Metallica.
Tattooshop Tilburg, tattoo shop, tattoo studio, lunchcafe, lunch cafe, 013.
De tattoo studio is gevestigd in een prachtig oud herenhuis uit 1906 met hoge ornamenten plafonds, oude paneeldeuren en veel originele oude elementen waarbij je je 100 jaar terug waant in de tijd. We ontvangen je met een heerlijke kop koffie in een prachtige setting die uniek is voor Tilburg en omstreken.
BadAssTattoo De tattoo shop!
Over BadAss Tattoo. BadAssTattoo is een moderne en gezellige shop met een scherpe kijk op de tattoo stijlen van toen en nu. We kijken goed naar de wensen van onze klanten en zitten vol met inspiratie en nieuwe ideeen, zodat elke klant met een goed gevoel en een unieke tattoo de deur uit loopt.
Darko's' Oneness Tattooshop Tilburg.
wij zitten je onder de huid! Oneness is Darko Groenhagens tattooshop aan de Telegraafstraat 9a in Tilburg. De crew bestaat uit 4 kunst en tattoogekken.: Darko: Oosters Tibetaans, Japans, Indiaas en Indonesisch en grafisch Comic graffiti en skulls. Vince: old school, Japans en typografie. Pieter: Comic Lettering. Sjoerd: Allround met een voorkeur voor Japanse tattoos van handformaat. Een unieke tatoeage laten zetten. Iedereen heeft zijn of haar specialiteit. Zo krijg je de mooiste tatoeage in jouw favoriete stijl. Elke tattoo die we bij Oneness zetten is uniek. Tegenwoordig zowel inloopshop als prive studio. Waar we in het vorige pand alleen op afspraak werktenkun, je tegenwoordig ook gewoon binnen lopen voor informatie of het maken van een afspraak. Is het rustig en wat je wil is niet heel groot dan kan het best zo zijn dat je tatoeage ook meteen gezet kan worden. PieterVincent, en Sjoerd zitten aan de open kant te werken tegenwoordig. En Darko heeft de sfeer van de oude shop weer weten te vangen aan zijn kant in de prive studio.
TOTEM TATTOO.
7 x bekende tattoo shops in Tilburg indebuurt Tilburg.
De tweede dames Sylvia en Esther runnen hier een tattoo shop en lunchcafé. Een bijzondere plaats? Ondernemer uitgelicht Wij gingen langs bij de meest bijzondere tattooshop van Tilburg. Een stevige bak koffie, goed belegde broodjes met tonijn, knuffelende honden én een warme o.
Franky's' Tattooshop indebuurt Tilburg.
Over Frankys Tattooshop. Sinds 2011 is Frank met zijn tattoo shop gevestigd aan de Bredaseweg. Meest recent over Frankys Tattooshop. 7 x bekende tattoo shops in Tilburg. 6 februari 2018. Ja, ook die hebben we veel in Tilburg: tattoo shops.

Contacteer ons